Search
Close this search box.

Εταιρία Medigram

Η Medigram είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της Πληροφορικής και Νέων τεχνολογιών για τους Επαγγελματίες της Υγείας, η οποία δραστηριοποιείται από το 2006 ( το 2017 άλλαξε εταιρική μορφή από ατομική επιχείρηση σε ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρία). Έως το 2019 αριθμεί πάνω από 2.500 πελάτες. Διαθέτει λύσεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την καθημερινή λειτουργία ενός ιδιωτικού ιατρείου, ενός διαγνωστικού κέντρου, μιας ιδιωτικής κλινικής ή και ενός δημόσιου νοσοκομείου. Η γκάμα των προϊόντων/υπηρεσιών απαρτίζεται από ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο (για υπηρεσίες cloud ή stand alone), λογισμικό οργάνωσης κλινικών ή διαγνωστικών κέντρων, λογισμικό διαχείρισης ιατρικής εικόνας (αρχειοθέτησης, τηλεμετάδοσης κ.α.), λογισμικό συνταγογράφησης, συστήματα εκτύπωσης ιατρικής εικόνας (σε σύνδεση με ιατρικά μηχανήματα dicom ή όχι), συστήματα εγγραφής ιατρικής εικόνας σε οπτικά μέσα, ψηφιακές συσκευές υπαγόρευσης πορισμάτων, εκτυπωτικά συστήματα, υπηρεσίες δημιουργίας ιατρικού λογισμικού κατά παραγγελία, καθώς υπηρεσίες για διασύνδεση (γεφύρωση) λογισμικών διαφορετικών κατασκευαστών. Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ειδική εφαρμογή που απευθύνεται στην έξυπνη διαχείριση μελών οργανισμών, όπως αθλητικών συλλόγων κάθε είδους, σχολών χορού, γυμναστηρίων κ.α. Τέλος, σε συνεργασία με άλλη καταξιωμένη εταιρία προσφέρει ειδικά σεμινάρια για την εκπαίδευση γραμματέων στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση για την αρτιότερη κατάρτισή τους.

Αυτές είναι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτει η Medigram, όπου κάθε μέλος του ιατρικού κόσμου και όχι μόνο, μπορεί να αποκτήσει για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες του για οργανώσει στο μέγιστο βαθμό την καθημερινότητά του.

Βασική αρχή και αξία της εταιρίας μας είναι η κάλυψη ειδικών αναγκών του ιατρικού χώρου, με ιδιαίτερη προσήλωση στην παροχή υπηρεσίας, κυρίως στο after sales service.

Στόχος μας ο ικανοποιημένος πελάτης, με την όσο το δυνατό αρτιότερη και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι αξίες της εταιρείας μας καθορίζουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, αποφασίζουμε, συνδιαλεγόμαστε μεταξύ μας, με τους πελάτες ή τους συνεργάτες μας.

Στοιχεία Εταιρίας

Επωνυμία εταιρίας: MEDIGRAM IKE

Διεύθυνση εταιρίας: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 46, Τ.Κ. 57109, ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 15.000,00 €

Η Medigam Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία δεν είναι υπό εκκαθάριση.

ΕΤΑΙΡΟΙ

Γράμμος Ιωάννης του Κωνσταντίνου, κάτοικος δήμου Θερμαϊκού, οδός Σμύρνης 1, Τ.Κ. 57019, Περαία Θεσσαλονίκης,
Πορτοκαλάκη Ιωάννα του Σταύρου, κάτοικος δήμου Θερμαϊκού, οδός Σμύρνης 1, Τ.Κ. 57019, Περαία Θεσσαλονίκης

 

ΕΙΣΦΟΡΕΣ- ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΜΕΡΙΔΙΑ

Το είδος των εισφορών των εταίρων είναι κεφαλαιακές. Το κεφάλαιο της εταιρίας ορίστηκε στο ποσό των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (15.000) διαιρούμενο συνολικά σε χίλια πεντακόσια (1500) εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας δέκα (10) ευρώ το καθένα.- Η μερίδα συμμετοχής κάθε εταίρου ορίστηκε κατ’ ελάχιστο σε 10 ευρώ. Το κεφάλαιο της εταιρίας συνίσταται αποκλειστικά και στο σύνολό του από κεφαλαιουχικές εισφορές και καταβλήθηκε από τους εταίρους σε μετρητά σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρίας ως εξής: α) Ο Γράμμος Ιωάννης του Κωνσταντίνου κατέβαλλε στο ταμείο της εταιρείας δεκατρείς χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (13.500) και καλύπτει 1.350 εταιρικά μερίδια ονομαστικής αξίας το καθένα δέκα ευρώ και β) Η Πορτοκαλάκη Ιωάννα του Σταύρου κατέβαλλε στο ταμείο της εταιρείας χίλια πεντακόσια ευρώ (1.500) και καλύπτει 150 εταιρικά μερίδια ονομαστικής αξίας το καθένα δέκα ευρώ. Επομένως η συνολική αξία των κεφαλαιουχικών εισφορών είναι δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ (15.000 €), ενώ δεν υπάρχουν εισφορές εξωκεφαλαιακές ή εγγυητικές.

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Πορτοκαλάκη Ιωάννα του Σταύρου, κάτοικος δήμου Θερμαϊκού, οδός Σμύρνης 1, Τ.Κ. 57019, Περαία Θεσσαλονίκης